Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Προς τους κ.βουλευτες Ν.Πελλας                                                                                                                                                                                                                                                        
θα θελαμε να εκφράσουμε προς εσας που εκπροσωπείτε το νομό μας στο κοινοβούλιο την έντονη αντίδραση μας για το ΕΚΤΡΩΜΑ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ - ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ) που πάει να συντελεσθεί στις αθώες ψυχές των παιδιών μας και μάλιστα του Γυμνασίου......ΓΙΑΤΊ ΑΡΑΓΕ;
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα (αλήθεια παραμονές της Χριστιανοσύνης!!) ήρθε μία εγκύκλιος στα Γυμνάσια, η οποία τα υποχρεώνει να διαθέσουν ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ στην επεξεργασία κάποιων θεμάτων σχετικά με το σώμα. Μία από τις τρεις προτεινόμενες ενότητες ονομάζεται «Έμφυλες ταυτότητες». Και ανάμεσα στα υποθέματα που προτείνονται για εργασία με τους μαθητές είναι το "βιολογικό και κοινωνικό φύλο", "η αποδόμηση των έμφυλων στερεοτύπων", "σεξουαλικός προσανατολισμός και ανθρώπινα δικαιώματα" κτλ. Προτείνεται επίσης να γίνουν συναντήσεις με γονείς, όπου θα συζητηθεί ανάμεσα σε άλλα και το θέμα της "ομοφοβίας-τρανσφοβίας".

πολλοί απο τους όρους αυτούς προσωπικά μας είναι άγνωστοι και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας αποκαλέσει ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ  ή δεν γνωρίζουμε την Ελληνική γλώσσα....αυτοί που χρησιμοποίησαν αυτούς τους όρους πολύ καλά γνωρίζουν στο που αποβλέπουν...το παιχνίδι το έχουν στήσει καλά και το μόνο που θέλουν είναι ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΑΘΟΝΤΑΙ,ΤΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ!!!
άραγε θα βρεθούν εκπ/κοί που θα αναλάβουν αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ;
Εσείς προσωπικά θα αντιδράσετε στα παραπανω;
Μιλάμε για παιδιά Γυμνασίου, τα οποία είναι πάνω στην εφηβεία, σχηματίζουν την ταυτότητα τους, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται το σώμα τους και καλά καλά δεν έχουν και εκείνα ακόμη καταλάβει τί συμβαίνει. Καθόλου τυχαίο ότι επιλέγεται αυτή η ηλικία για προπαγάνδα και όχι τα κάπως μεγαλύτερα και πιο κατασταλαγμένα παιδιά του Λυκείου.

Αγαπητοί μας,έχουμε τελείως παραφρονήσει;που οδηγείτε επιτέλους την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; Αυτά λέει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ;
Τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ παμε νὰ καταργήσουμε; Τόσο εχουμε βγει ἀπὸ τὰ ορια μας!                                                                                                                               ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                             ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου