Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Ενέργειες προς στήριξη των μελών μας

Ανακοινώνουμε στα μέλη μας ότι κάνουμε ενέργειες και στείλαμε γραπτά αιτήματα στις εταιρείες : ΝΟΥΝΟΥ, NESTLE, NUTRICIA, MILUPA, PAMPERS, BABYLINO, THONSON and THONSON, ΕΛΑΪΣ-UNILEVER προκειμένου να χοργήσουν οτιδήποτε προϊόν τους προς στήρηξη απόρων μελών , αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν . Μόνη η ΝΟΥΝΟΥ είχε στείλει λίγα κουπόνια τα οποία μοιράστηκαν.  
Υποβάλλαμε γραπτό αίτημα στο Super Market ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ προκειμένου να μας εξασφαλίσει κάποια έκπτωση στα ταμεία ακολουθώντας το παράδειγμα της ΚΑΡΦΟΥΡ-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ αλλά δεν ανταποκρίθηκαν. Το Super Market LIDL μας χορήγησε 60kg όσπρια και το ευχαριστούμε. 
Υποβάλλοντας σχετικό αίτημα για έκπτωση στα ταμεία του Jumbo, όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκαν, αλλά ο υπεύθυνος του καταστήματος Γιαννιτσών επέδειξε μια άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά:    Λέγοντάς του ότι οι πολύτεκνοι είμαστε λόγω της φύσεως των προϊόντων σας οι καλύτεροι πελάτες σας και σας στηρίζουμε , πήραμε την απάντηση :  "Τι μας στηρίζετε; Έτσι κι αλλιώς σε μας θα ερχόσασταν γιατί έχουμε τις καλύτερες τιμές". Απαντήσαμε φυσικά : "θυμηθείτε την κουβέντα σας γιατί ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ".... .   

1 σχόλιο:

  1. Τη συνθήκη με τις καλύτερες τιμές μάλλον θα πρέπει να την αναθεωρήσει ο υπεύθυνος των Jumbo.Εμείς πλέον έχουμε σχεδόν καταργήσει τις αγορές μας από το εν λόγω κατάστημα, ψωνίζουμε από τα παιχνιδάδικα της πόλης μας και διαπιστώνουμε συνεχώς ότι οι τιμές δε διαφέρουν σημαντικά. Τα προϊόντα που είναι λίιιιγο πιο ακριβά είναι αυτά των επώνυμων εταιριών στα οποία και τα Jumbo ακριβές τιμές έχουν. Επομένως ας σταματήσουν οι εκάστοτε υπεύθυνοι να νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο και να μας θεωρούν ως δεδομένους πελάτες τους, διότι η συντριπτική πλειοψηφία των καταστηματαρχών στα Γιαννιτσά με πολύ εκτίμηση αντιμετωπίζει τους πολυτέκνους και,σχεδόν πάντα, κάνουν και κάποια άτυπη έκπτωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή