Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

  Το Δ.Σ. του συλλόγου πολυτέκνων Γιαννιτσών και περιφέρειας  "Άγιος  Στυλ λιανός "  σε ανακοίνωση τύπου καταδικάζει την πολιτική εξαθλίωσης της πολύτεκνης οικογένειας που συντελείται από τις μνημονικές κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις .
  Διαμαρτύρεται για την οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πολύτεκνη οικογένεια και για την καταστροφή του μέλλοντος των παιδιών μας.   
  Τονίζει ότι οι πολύτεκνοι δεν είναι επαίτες .Απαιτούν μόνο το σεβασμό και τη στήριξή που προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδας.  
  Καλεί τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού μας και τους πολιτικούς αρχηγούς να δείξουν γενναία στάση με την ψήφο τους σε ότι έχει σχέση με τα πολυτεκνικά επιδόματα και τις ισόβιες συντάξεις .    
  Ας μας αποδείξουν ότι  "δικαίως" εξελέγησαν στις θέσεις τους και ας μην ξεχάσουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις τους απέναντι μας .    
   Η οικογενειακή μας γαλήνη χρήζει αποκατάστασης . Το μέλλον αυτού του τόπου είναι τα παιδιά μας .Μην τα καταδικάζεται σε μαρασμό ! Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά δεν ξεχνούν ! Θα σας δικάσουν!
  Κάτω τα χέρια από τους πολυτέκνους και τα επιδόματα τους ! Δεν αντέχουμε άλλο ! Μας ρουφήξατε το αίμα ! Φ Τ Α Ν Ε Ι  !                                                 
                                                                          Ο πρόεδρος του   Δ.Σ.      
                                                                          Μπεκρής Κωνσταντίνος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου